top of page

Vi er blitt flere!

Mange nye oppdrag gjør at vi utvider med tre erfarne konsulenter. Det gjør oss i stand til å øke kapasiteten på karriereprogrammer / Outplacement, lederutvikling, coaching og teamutvikling.Mette-Jorunn Meisland har jobbet i ledende markedsstillinger i mer enn 20 år i ulike konsern. Hun har omfattende erfaring fra undervisning på høyskolenivå som foreleser innen ledelse, team og kommunikasjon. Som konsulent er det i første rekke team – og lederutvikling og karriereprogrammer som er hennes fagfelt. Hun har en MBA-utdannelse fra BI.
Olaf Valeur har 16 års lederfaring på toppnivå. Han har hatt en rekke styreverv og har jobbet som konsulent siden 2005. Olaf jobber med coaching av ledere, teamutvikling og kan gi solide bidrag i omstillingsprosesser både for enkeltpersoner og virksomheter. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU.
Marte Zierfuss har erfaring fra mange år med lederrolle innen markedsføring. Hun foreleser i markedsføring og kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania og har jobbet som konsulent og fasilitator de siste 8 årene. Marte vil jobbe med karriereprogrammer, teamutvikling og som coach. Hun har en MSc i internasjonal ledelse, strategi og markedsføring fra Gøteborgs Universitet og er DNCF sertifisert coach. Marte er også kjent som kvinnen bak podcasten Mammaliv – et Hverdagssirkus.


Velkommen!


Einar Furnes, 2020

コメント


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page