Enda en 50-åring i jobb!


Eli-Ann Veddegjerde (50) har nettopp kapret drømme jobben. Hun starter 3. april som avdelingsleder for kundesenteret hos Vertikal Helse. Eli-Ann kom fra en tilsvarende stilling i bank, og forteller at hun liker denne typen jobb veldig godt. Tilslaget kom etter 6 mnd. med aktivt søkearbeid hvor hun både søkte på utlyste stillinger og jobbet i nettverket sitt. I tillegg har hun kontaktet mulige arbeidsgivere direkte. Tiden hun brukte er helt innenfor normaltid.

Om prosessen sier hun at det har vært mye innsats fra hennes side.

– «Det har også vært veldig godt å ha Bedre Tid i ryggen med bevisstgjøring, motivasjon og trening, innspill, tips og hjelp til søknad, CV og presentasjoner. Jeg synes programmet har vært kjempebra!»

Vi gratulerer med ny jobb!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg