top of page

Bli bevisst dine skjulte ressurser som viktige forutsetninger for å lykkes med å finne ny jobb. Tydelig profil, energi og målrettet aktivitet gir økt konkurransekraft i arbeidsmarkedet. Sammen gir vi deg konkurransekraften som løfter deg ut av den jevne søkermassen. Vi fokuserer på viktige temaer og går i dybden på de områder du selv har mest behov for. Vi legger stor vekt på individuell tilpasning av programmet og reflekterer sammen over de tema som skaper resultater. Konsulentene våre har mer enn 18 år erfaring og over 1100 utførte oppdrag. Vi deler gjerne vår omfattende erfaring med deg.

Kompetansen din er større enn du tror!

Resultatene dine er mange!

Du har mange ressurser og stor påvirkningskraft!

Utforsk nye muligheter!

Ta kontakt

Einar Furnes

908 78 122
einar.furnes@bedretid.no

Ulla Kjeldstad

952 97 372
ulla.kjeldstad@bedretid.no

 Karriererådgivning, Karriereveiledning, Karrierecoaching og Outplacement - ulike navn på samme tema

BLI BEVISST dine skjulte ressurser som viktige forutsetninger for å lykkes med å finne ny jobb. Tydelig profil, energi og målrettet aktivitet gir økt konkurransekraft i arbeidsmarkedet. Sammen gir vi deg konkurransekraften som løfter deg ut av den jevne søkermassen.

 

Vi fokuserer på viktige temaer og går i dybden på de områder du selv har mest behov for. Vi legger stor vekt på individuell tilpasning av programmet og reflekterer sammen over de tema som skaper resultater. Konsulentene våre har mer enn 19 års erfaring innen karriereveiledning.  Etter mer enn 13 år i rekrutteringsbransjen vet vi også hva som vektlegges på andre siden av bordet.  I tillegg har vi over 10 år i ledende HR-stillinger.  Vi har over 1300 utførte oppdrag, og deler gjerne vår omfattende erfaring med deg. For ledere vinkler vi spesielt på de utfordringer en lederjobb innebærer.

Du har mange ressurser og stor påvirkningskraft!

Utforsk nye muligheter!

Kompetansen din er større enn du tror!

Resultatene dine er mange!

Ta kontakt

Marte Zierfuss

Mobil: 917 34 867

marte.zierfuss@bedretid.no

bottom of page